mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző
610

Gönczi Gábor

Ha villámgyors fogyásra van szükség, a MediFat Elektrolipolízisnek nincs párja.
Én életem legfontosabb eseménye, az esküvőm előtt vettem részt a zsírbontó kúrán menyasszonyommal, Tatár Csillával együtt, és az eredménynek hála mindketten csúcsformában állhattunk az oltár előtt.

Tökéletes esküvő csúcsformában

Gönczi Gábor az RTL Klub Fókusz című műsorának egyik emblematikus alakja. Ő az a híresség, aki nem osztja meg a nagyközönséget, hiszen mindenki szereti kedves, közvetlen, mosolygós, udvarias természete miatt.

Azt már kevesebben tudják, hogy Gábor gyerekkora óta maximalista, alapelve az, hogy minden szituációból meg kell próbálni a legjobbat, a maximumot kihozni. Ez a profizmus ugyanúgy vonatkozik a munkára, mint a hobbira, hiszen Gábor a Smile zenekar oszlopos tagja. És természetesen a maximalizmus akkor is jelen van, amikor két ember életének egyik legfontosabb eseményéről, a házasságkötésről van szó.

A gyakorlott fogyókúrázó

Gábor örökös harcban áll a kilókkal, hiszen megvan a hajlama a hízásra. Mint minden férfi, elsősorban a hasa gyarapodik egy-egy lazább időszakban, és ennek leadására a gyakori fogyókúrái sem adtak eddig megoldást.

"Az életem állandó része a fogyókúra, sajnos ilyen génekkel rendelkezem. Több fogyókúrával próbálkoztam az évek során, de a tökéletes módszert nem találtam. A Szombat esti láz versenyzőjeként 10 kg-ot letáncoltam magamról, és mondhatom, hogy ilyen élvezetes és izgalmas fogyókúrában még nem volt részem, de a műsor után a napi több órás táncedzés nem fért bele az életembe. Mire észbe kaptam, a leadott kilóim fele visszakúszott a hasamra, ami azért fájt különösen, mert életünk nagy napjára, az esküvőnkre készülődtünk szerelmemmel, Tatár Csillával. 

A szénhidrát megvonásos diéta nálam mindig működött, ezért kiiktattam az étkezésemből a cukrot, kenyeret, péksüteményeket, burgonyát, édességet, sőt az edzőtermi edzés mellett még a futásba is belevágtam. Egy hétig bírtam az általam diktált tempót, aztán rájöttem, hogy ennyire azért nem szeretek futni. A hasizmozást viszont nem hagytam abba, de a rengeteg gyakorlat ellenére a hasam nem vált szálkássá. Be kellett tehát látnom, hogy a diéta és a mozgás együttese nem tünteti el az úszógumit a hasamról.

Dobrády Ákos sietett a segítségemre, aki a MediFat Zsírbontó Módszernek hála tökéletes hassal büszkélkedhetett. Megnyugtatott, hogy ezt a különleges kúrát sok férfi is igénybe veszi, köztük több válogatott sportoló is van, tehát nem én vagyok az egyetlen, aki nem tud a hasi zsírpárnáitól megszabadulni az edzés ellenére sem.

Álom esküvő – álom forma

Csillával úgy döntöttünk, az esküvői előkészületek közepette önmagunkat is tökéletes formába hozzuk. Mivel együtt minden könnyebb, mindketten belevágtunk a MediFat Elektrolipolízis kúrába. Előzetes félelmeink a tűelektródák bevezetésével kapcsolatban szerencsére alaptalannak bizonyultak, a kezelések kifejezetten pihentetőek voltak. Kezelőorvosaink (Dr. Gajdács Ágnes és Dr. Bolya László) nagy rutinnal segítettek a kezelendő testrész kiválasztásában, majd jöttek a személyre szabott módon összeállított áramcsomagok, melyek megszabadítottak bennünket minden zavaró zsírpárnától.

Számomra különleges élmény volt, hogy egy olyan módszer segítségével adhatom le a felesleges zsírt, amelyet a kezelést személyesen végző orvosok dolgoztak ki, szerintem manapság ritkán találkozik az ember ilyen elkötelezettséggel. A naprakész szaktudásuk az elhízás kezelésével, sőt tágabb értelemben az egészséges életmóddal, betegségmegelőzéssel kapcsolatban minden percben megmutatkozott, éreztem, hogy tényleg jó kezekben vagyunk.

 

A módszer egyébként attól egyedi, hogy kiválaszthatjuk, melyik zsírpárnánkat akarjuk likvidálni, ami a vékony, súlyfelesleggel nem rendelkező embereknél kifejezetten előnyös dolog.

A kúra részeként személyre szabott étrendi ajánlást is kaptunk, melynek érdekessége, hogy többet ehettünk, mint addig, nagyon finom ételek szerepeltek az étlapon, tehát bebizonyosodott, hogy koplalás nélkül is lehet fogyni. A zsírpárnáink nagyon gyorsan fogyásnak indultak, erre a legjobb visszajelzés az esküvői ruhakollekciónk tervezőjétől, Benes Anitától érkezett, aki minden ruhapróbánál egyre meglepettebben konstatálta alakunk változását, miközben Csilla (akinek nem kellett fogyni) lényegében nem is fogyott, "csak" formálódott, az én hasam pedig egyre laposabbá vált (persze én fogytam is néhány kilót). Az esküvőre mindketten elértük a csúcsformánkat, és nagy öröm volt, hogy teljesen fesztelenül éreztük magunkat gyönyörű ruháinkban." 

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

570

Liptai Claudia beszámol fogyásáról

tovább
653

Kökény Attila és Aranka a fogyókúrában is társak

tovább
572

Csak fogyok és fogyok... Cseke Katinka és a mínusz 20 kg története

tovább
589

Ónodi Eszter

tovább
645

Várdai Anikó

tovább

Még több híresség vallomása