Esetleírások

Megoldás Huszti Kata lipödémájára

tovább olvasom

A fogyás nemcsak a testemre, de a lelkemre is hatott

Barbara 9 kilót fogyott a MediFat segítségével

tovább olvasom

Hogyan lehet háromszor annyit karcsúsodni ugyanannyi idő alatt?

tovább olvasom

Se a magas vérnyomás, se a cukorbetegség nem állhat a karcsúsodás útjába

tovább olvasom

Szorcsik Viktória bombaformában

„Sosem hagynám ki az őszi alak-karbantartásomat a MediFat® Elektrolipolízissel! ”

tovább olvasom

Intenzív fogyás, karcsúsodás a nyári strandformáért!

Nyári meleg és esős, hűvös idő – a szeszélyes időjárás miatt sokakban nem is tudatosul, hogy itt a nyár! Aztán a nyári gardrób átrendezés során szembesülnek azzal, hogy a ruhák egy része nem úgy áll, ahogy kellene vagy akár nem is jön fel, a fürdőruha vásárlás pedig szinte rémálom.

tovább olvasom

Karanténháj helyett bikinitest

Detti: „Már a strandon is megmutattam bikinialakomat!

tovább olvasom

Stresszmentes fogyás a siker titka – nyár elejéig akár 16-20 fogyhat!

A stressz önmagában is hizlal. Viszont azok, akik február végén – március elején elkezdik a fogyókúrát, azok stresszmentesen, kényelmes tempóban, általában már a kitűzött időpont előtt elérik a céljukat, sőt akár a megálmodottnál is többet is fogynak..

tovább olvasom

Vendég a Bahamákról

Miért utazott Judit a Bahamákról Budapestre?

tovább olvasom

Dorottya 7,9 kilót fogyott a MediFat® Fogyókúra segítségével

A csípőtáji elhízás a nők 65%-ára jellemző. Ez az elhízás típus nem hordoz magában olyan komoly veszélyeket, mint a hasi típusú elhízás, de a vénás- és nyirokkeringési zavarok és az alsó végtagi izületi problémák viszonylag gyakran előfordulnak.

tovább olvasom

MediFat Klubrendszer

A MediFat egyik legfontosabb védjegye a MediFat Zsírbontó Kúra mellett mindig is a barátságos klubhangulat volt. Klubtagjainknak  regisztráció után személyes oldalukon exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítenek még hatékonyabbá tenni az alakformálást. Három Klub, hasznos szolgáltatások, információk egész tárháza 3 egymásra épülő szinten a MediFat Klubrendszerben! Csatlakozzon ingyenesen Ön is!

Bővebben

Bejelentkezés kezelésre

Jelentkezzen be kezelésre online! Néhány perc alatt könnyedén és gyorsan időpontot tud foglalni első vagy következő MediFat Elektrolipolízis kezelésére. Kattintson tovább!

Bővebben

Kalkulátorok

Kíváncsi arra, hogy mennyi  az ideális testsúlya,  jelenlegi testösszetétele,  testzsír százaléka, vagy hány kilót kell leadnia, hogy az ideális értékeket elérje? Regisztráljon  a MediFat Premier Klubba, és rövidesen igénybe veheti a MediFat  díjmentes Testszemle szolgáltatását, vagy tájékozódjon önállóan a MediFat Fogyókúra Kalkulátorok segítségével!

Bővebben

MediFat TV

Lejátszás

2 testŐr – Oroszlán Szonjával

Ha kíváncsi arra, hogyan tartja formában a szép színésznő testét és lelkét, nézze meg a 2 testŐr adását!

"Most, a sok próba, fellépés és anyai teendők közt Dr. Gajdács Ágnes segít abban, hogy formában maradjak. Hiába edz és táplálkozik helyesen az ember, kell plusz segítség!”

- Fésűs Nelly