Esetleírások

Dorottya 7,9 kilót fogyott a MediFat® Fogyókúra segítségével

A csípőtáji elhízás a nők 65%-ára jellemző. Ez az elhízás típus nem hordoz magában olyan komoly veszélyeket, mint a hasi típusú elhízás, de a vénás- és nyirokkeringési zavarok és az alsó végtagi izületi problémák viszonylag gyakran előfordulnak.

tovább olvasom

Alma típusú elhízás

tovább olvasom

Andrea és Péter egy last minute nyaralás miatt fogyott

MediFat® Last Minute Fogyókúra Ultragyors alakformálás nyaralás előtt és további fogyás nyaralás közben és után

tovább olvasom

Nóra: Szépen fogytam és végre az emésztésem is rendben

tovább olvasom

Szilvia: Ismét beleférek a motoros ruhámba!

tovább olvasom

Juli és a mínusz 8,5 kg!

A nagy visszatérő

tovább olvasom

Zsóka 7,4 kilót fogyott a MediFat Módszer segítségével

Zsóka nagyon csinos negyvenes nő, aki a változó kor előszeleként vette észre, hogy alattomosan hízni kezdett.

tovább olvasom

Katalin és a mínusz 15,5 kiló!

Az 58 éves Katalin 15,5 kilót fogyott!

tovább olvasom

Emese és mínusz 6,8 kiló!

A 43 éves Emese 6,8 kilót adott le problémás területeiről!

tovább olvasom

Üzletasszonyként jó formában

Az üzletasszony-lét fokozott kihívást jelent, hiszen a férfias munkatempó mellett sokszor a családban, párkapcsolatban is helyt kell állni. Az üzletasszonyokra ezen kívül a külsejüket tekintve is nagy elvárások nehezednek, számukra az igényes megjelenéshez hozzátartozó karcsú alak megőrzése kritikusan fontos.

tovább olvasom

MediFat Klubrendszer

A MediFat egyik legfontosabb védjegye a MediFat Zsírbontó Kúra mellett mindig is a barátságos klubhangulat volt. Klubtagjainknak  regisztráció után személyes oldalukon exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítenek még hatékonyabbá tenni az alakformálást. Három Klub, hasznos szolgáltatások, információk egész tárháza 3 egymásra épülő szinten a MediFat Klubrendszerben! Csatlakozzon ingyenesen Ön is!

Bővebben

Bejelentkezés kezelésre

Jelentkezzen be kezelésre online! Néhány perc alatt könnyedén és gyorsan időpontot tud foglalni első vagy következő MediFat Elektrolipolízis kezelésére. Kattintson tovább!

Bővebben

Kalkulátorok

Kíváncsi arra, hogy mennyi  az ideális testsúlya,  jelenlegi testösszetétele,  testzsír százaléka, vagy hány kilót kell leadnia, hogy az ideális értékeket elérje? Regisztráljon  a MediFat Premier Klubba, és rövidesen igénybe veheti a MediFat  díjmentes Testszemle szolgáltatását, vagy tájékozódjon önállóan a MediFat Fogyókúra Kalkulátorok segítségével!

Bővebben

MediFat TV

Lejátszás

Keleti Andrea a karcsúság megőrzéséről a Medifat karbantartó kúra segítségével

"Mindig van egy kis alakítanivaló a testünkön" - ez a szlogenje Keleti Andrea és Dr. Gajdács Ágnes beszélgetésének, melyben szó esik az alak-karbantartás fontosságáról, a szoptatás...

"Most, a sok próba, fellépés és anyai teendők közt Dr. Gajdács Ágnes segít abban, hogy formában maradjak. Hiába edz és táplálkozik helyesen az ember, kell plusz segítség!”

- Fésűs Nelly