Esetleírások

Juli és a mínusz 8,5 kg!

A nagy visszatérő

tovább olvasom

Zsóka 7,4 kilót fogyott a MediFat Módszer segítségével

Zsóka nagyon csinos negyvenes nő, aki a változó kor előszeleként vette észre, hogy alattomosan hízni kezdett.

tovább olvasom

Katalin és a mínusz 15,5 kiló!

Az 58 éves Katalin 15,5 kilót fogyott!

tovább olvasom

Emese és mínusz 6,8 kiló!

A 43 éves Emese 6,8 kilót adott le problémás területeiről!

tovább olvasom

Üzletasszonyként jó formában

Az üzletasszony-lét fokozott kihívást jelent, hiszen a férfias munkatempó mellett sokszor a családban, párkapcsolatban is helyt kell állni. Az üzletasszonyokra ezen kívül a külsejüket tekintve is nagy elvárások nehezednek, számukra az igényes megjelenéshez hozzátartozó karcsú alak megőrzése kritikusan fontos.

tovább olvasom

Látványos fogyás az esküvőre

Hogyan szabaduljunk meg a zavaró zsírpárnáktól gyorsan és hatásosan?

tovább olvasom

Fogyás szalagavatóra

Jázmin 7 kilót fogyott a szalagavatójára

tovább olvasom

Brigi esetismertetés – 5,5 kilót fogytam

Győzelem – 5,5 kilót fogytam az inzulinrezisztencia és pajzsmirigy alulműködés ellenére

tovább olvasom

Viktória inzulinrezisztencia és pajzsmirigy probléma ellenére 11,8 kg-t fogyott!

tovább olvasom

Karácsonyi történet – avagy hogy fogytam Karácsonykor 9 kilót?

Nem akarom megfosztani magam a finom falatoktól, de jó lenne fogyni is. Az ünnepek előtt jó lenne feloldani ezt a dilemmát, hogy a Karácsony ne a hízás ünnepe legyen. Érdekes feladat, de nem lehetetlen. Ezt igazolja ez a rendhagyó karácsonyi történet, Dr. Bán Csaba története.

tovább olvasom

MediFat Klubrendszer

A MediFat egyik legfontosabb védjegye a MediFat Zsírbontó Kúra mellett mindig is a barátságos klubhangulat volt. Klubtagjainknak  regisztráció után személyes oldalukon exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítenek még hatékonyabbá tenni az alakformálást. Három Klub, hasznos szolgáltatások, információk egész tárháza 3 egymásra épülő szinten a MediFat Klubrendszerben! Csatlakozzon ingyenesen Ön is!

Bővebben

Bejelentkezés kezelésre

Jelentkezzen be kezelésre online! Néhány perc alatt könnyedén és gyorsan időpontot tud foglalni első vagy következő MediFat Elektrolipolízis kezelésére. Kattintson tovább!

Bővebben

Kalkulátorok

Kíváncsi arra, hogy mennyi  az ideális testsúlya,  jelenlegi testösszetétele,  testzsír százaléka, vagy hány kilót kell leadnia, hogy az ideális értékeket elérje? Regisztráljon  a MediFat Premier Klubba, és rövidesen igénybe veheti a MediFat  díjmentes Testszemle szolgáltatását, vagy tájékozódjon önállóan a MediFat Fogyókúra Kalkulátorok segítségével!

Bővebben

MediFat TV

Lejátszás

Családi összefogás a karácsonyi hízás ellen

A Karácsony és az ünnepi időszak egyértelműen nem a fogyókúrázásról szól, így nem árt, ha megpróbálunk kicsit előre tervezni és odafigyelni az étkezésre, hogy a szervezetünket se...

"Most, a sok próba, fellépés és anyai teendők közt Dr. Gajdács Ágnes segít abban, hogy formában maradjak. Hiába edz és táplálkozik helyesen az ember, kell plusz segítség!”

- Fésűs Nelly