Hírek, újdonságok

3021

Seprűvéna, hajszálér tágulat, véranyajegy hetek a MediFat Szépségklinikán. Ingyenes konzultáció, áremelés előtti árak 2021. november 29-ig!

Szívesen megszabadulna a seprűvénáktól és az arcán lévő kitágult hajszálerektől egy kezelési aranystandardnak számító XXI. századi technológia segítségével? Ha jövő nyáron már nem szeretné a kitágult hajszálereket látni az arcán, nem akarja takargatni a lábát a seprűvénák miatt, akkor most, a napfényszegény időszak kezdetén érdemes elkezdeni a Veinwave rádiófrekvenciás hajszálér kezelést.

3013

A gyermekkori súlyfelesleg megelőzéséről és a karanténkilók leadásáról Duna TV Család-barát műsor

Felmérések szerint sokakra átlag 3-7 kg karanténkiló is felcsúszott az utóbbi időszakban, melyek leadására nagyon alkalmas az őszi fogyókúra. A Duna TV Család-barát műsorában Dr. Gajdács Ágnes belgyógyász, obezitológus főorvos, a MediFat igazgatója a karanténkilók leadásáról, az őszi fogyókúra előnyeiről beszél. Sok hasznos információ hangzik el ezen kívül a gyermekkori elhízás megelőzésének lehetőségeiről.

3010

Hevesi Kriszta orvosi segítséggel került versenytáncos formába!

A monumentális táncos show hihetetlen testi-lelki kihívások elé állítja a műsorban szereplő sztárokat. A napi minimum 4-5 óra táncos edzés, a bonyolult koreográfiák begyakorlása, a sérülések elkerülése elképzelhetetlen a versenytáncos forma nélkül. Hevesi Kriszta ezért obezitológus szakorvosi segítséget is igénybe vett, hogy a lehető legjobb formában táncolhasson hétről hétre a táncparketten. Vannak ugyanis olyan makacs zsírpárnák, melyeket szinte lehetetlen karcsúbbá varázsolni a sok mozgás ellenére is.

3006

Szorcsik Viktória elektrolipolízissel adja le a nyaralási kilóit

Intenzív orvosi zsírbontás és diéta a csúcsformáért.

3004

Hevesi Kriszta elárulja, hogyan adja le a hasi zsírfeleslegét

Ki gondolná, hogy Hevesi Kriszta is küszködik hasi zsírtöbbletével, hiszen a közkedvelt szexuálpszichológus alakját nap mint nap megcsodálhatjuk a különböző tévécsatornákon. A TV 2 Több mint testőr műsorában Kriszta elárulta, hogyan szabadul meg gyorsan, és látványosan hasi zsírfeleslegétől.

3002

Barátok közt búcsú

Véget ér az RTL Klub ikonikus sorozata, a Barátok közt!