Hírlevelek

2766

Intenzív fogyás áremelés előtti áron csak Húsvétig!

Tíz év után 2019. április 16-tól 15% áremelés!!! Intenzív fogyás áremelés előtti áron csak Húsvétig!

1689

Általános hírlevél

Általános hírlevelünkben hetente osztunk meg Önnel a fogyással, alakformálással kapcsolatos, máshol nem olvasható, orvosilag hiteles információkat, sikertörténeteket, hasznos ötleteket. Ha mindez érdekli, iratkozzon fel Általános hírlevelünkre!

1679

Kortalan szépség és hajszálér riadó hírlevél

Ha érdeklik a legmodernebb szépségápolási praktikák és a leghatásosabb hajszálér-tágulat és seprűvéna kezelő módszerek, akkor ez a hírlevél kihagyhatatlan!

1639

Férfias fogyókúra hírlevél

Megmutatjuk, hogyan fogy egy férfi. Nem elégedett a testsúlyával, a rendszeres sport nem elég a pocakja leadásához? Ha feliratkozik Férfias fogyókúra hírlevelünkre, havonta tanulmányozhat csak férfiaknak szóló, máshol nem olvasható, hasznos, orvosilag hiteles információkat, sikertörténeteket, hasznos ötleteket. Ha mindez érdekli, iratkozzon fel Férfias fogyókúra hírlevelünkre!

1619

Fogyás szülés után hírlevél

Szülés után nem könnyű lefogyni. Ha feliratkozik Fogyás szülés után hírlevelünkre, havonta 1-2 alkalommal máshol nem olvasható, hasznos, orvosilag hiteles információkat, sikertörténeteket olvashat a gyermekprojekt elindulásától a szülés utáni és szoptatás alatti egészséges fogyási lehetőségekről és a későbbi, akár két gyermek születése közti teendőkről is. Ha mindez érdekli, iratkozzon fel Fogyás szülés után hírlevelünkre!