mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző
645

Várdai Anikó

Hatalmas dolog, ha az ember a saját bőrén megbizonyosodhat arról, hogy bármikor megszabadulhat a súlyfeleslegétől, ha valóban akar.
A MediFat Elektrolipolízis még az én makacs, kemény zsírpárnáimból is képes volt lefaragni, ami kisebbfajta csoda.

Várdai Anikó a Jóban Rosszban sorozat recepciósaként napi vendég otthonainkban. A fogyókúra sokáig nem szerepelt Anikó tervei között, de amikor a sorozatban komoly szívbetegséggel kezelték, kicsit megijedt.

"Sajnos nekem is vannak szívproblémáim, ha nem is olyan súlyosak, mint a sorozatban Rozinak. A szerepemmel ezért nem volt nehéz azonosulnom, és közben sokat gondolkodtam a saját betegségemről is. Ekkor határoztam el, hogy fogynom kell néhány kilót.

A megoldást barátnőm, Vad Kati javasolta, aki mesélt arról a kezelésről, amivel visszanyerte lánykori alakját. Számomra nagyon fontos volt az orvosi háttér, hiszen aMediFat Elektrolipolízis módszert orvosok dolgozták ki, sőt a kezeléseket személyesen a módszer kifejlesztői végzik. A módszer egyébként a zsírleszívás műtét nélküli alternatívája, tehát meghatározhatom, honnan szeretnék fogyni. A mérések során kiderült az is, hogy nekem olyan zsírszövetem van, ami hagyományos kezelésekre nem is reagálna, tehát a műtéten kívül más módszer nem is jön szóba. A kezelések nagyon kellemesen zajlottak, sokszor bóbiskoltam a bizsergető áramcsomagok mellett. Az étrend nekem nagyon bejött, az ételek többsége a kedvencemmé vált.

Egy hónap alatt 8 kg-ot fogytam a kezelés hatására, körfogataim pedig mérési pontonként 12-15 cm-t csökkentek, ami a ruhatáram átértékelésére késztetett. Ami számomra még fontosabb, határozottan javult a közérzetem, nőtt a teljesítőképességem, mintha egy kis póterőművet építettek volna belém."

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

579

Janza Kata ismét az Elizabeth címszerepében

tovább
665

Brózik Klári

tovább
667

Friedel Fruzsina

tovább
663

Laky Zsuzsi

tovább
643

Juhász Adrienn őszinte vallomása súlyproblémáiról

tovább

Még több híresség vallomása