mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző
570

Liptai Claudia beszámol fogyásáról

Hétpróbás fogyókúrázóként meglehetősen szkeptikus lettem az évek során a különféle módszerekkel kapcsolatban. De ez is olyan, mint a társkeresés: az ember sok csalódás után is reménykedik abban, hogy egyszer majd rátalál az igazira, és aztán boldogan élnek …
A fogyókúrában ez az igazi nekem egyértelműen a MediFat. Hogy miért ? Először is imádom, ha áramot vezetnek a testembe, bár ez egyáltalán nem kellemetlen. A tréfát félretéve két dolog fogott meg igazán a MediFat módszerben. Az egyik az őszinteség, nincs ígérgetés a fogyással kapcsolatban, a MediFat statisztika alapján várható eredmények viszont tényleg létrejönnek. A bizonyíték tehát maga a nagybetűs eredmény! A másik „dolog” egy személy: dr. Gajdács Ágnes. Az én szememben ő az igazi fogyókúra guru, hiszen nemcsak karizmatikus, de a szaktudása is megvan, ami ebben a saját fejlesztésű módszerben csúcsosodott ki, sőt a kúra alatti pszichés vezetést is elég egyéni módon oldja meg.
Az igazihoz hűséges az ember, én nemcsak fogyi vészhelyzet esetén, hanem karbantartásra is a MediFat módszert választom.

Liptai Claudia vagyok a szkeptikus, de mégis optimista. Liptai Claudia vagyok a már sokat próbált (ezt több értelemben is vehetik) és Liptai Claudia vagyok a megoldásra éhező. Nagyjából harmincnégy és fél évem ezeknek a téziseknek a jegyében telt.

Ez kivetíthető az életem több területére, de leginkább a napi megmérettetés az, ami örökké a megoldást keresteti velem. És most úgy érzem reményeim szerint ráleltem a zsírűző manókra.

2006 szeptemberében volt az első találkozásom a Medifat csapatával, és már az első percben kiderült, hogy a doktornő, azaz Dr. Gajdács Ágnes igazi kihívás. Persze lehetne mondani micsoda marhaság, miért ő a kihívás, miért nem a súlyvesztés. Nos a kettő nem elválasztható. Nem csak, azért mert ő szúrja agyon a zsírgombócaimat, hanem mert végre egy kompetens személy, aki nem csak ért ahhoz, amit tesz, de nem is ragozza és dimenzionálja túl a saját szerepét. Ő elmondta, hogy mit tud nyújtani nekem, és nekem mit kell megtennem, és ha ez nem megy, akkor csókolom. És szerintem legtöbbünknek, akik ezzel a problémával küzdünk, pont ez kell.

 És amitől hiteles az egész, az a csupa nagybetűs EREDMÉNY. Nyolc alkalom után 8-10-12 centi. Lássuk be, a férfiaknál egy bizonyos területen egy ilyenfajta fogyás a véget is jelentené. De komolyan, a kitartás, ami sosem tartozott a kedvenc szavaim közé a szótárban, most oda került és nem adom fel, amíg nem leszek elégedett.

Ja, hogy a csontvázam is husi, innentől kezdve már nem az én problémám.

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

663

Laky Zsuzsi

tovább
603

Mérai Katalin szülés után újra bikiniformában

tovább
634

Vad Katalin (Michelle Wild)

tovább
643

Juhász Adrienn

tovább
657

Dr. Gyarmati Andrea

tovább

Még több híresség vallomása