A MediFat klubrendszerről

Három klub, három szintű szolgáltatás. Exkluzív tartalmak. Sikernaplók, Fogyókúra akadémia, étrend frissítés, Testszemle. Minden, ami a gyors, sikeres, tartós fogyáshoz kell. Klubhangulat. Különleges kedvezmények. Csak klubtagoknak.

Regisztráció

Meghívás VIP Klub tagságra

Ha Ön 1992 óta bármikor részt vett MediFat Elektrolipolízis kúrán, akkor élvezheti exkluzív MediFat VIP Klub tagságának minden előnyét. Átadjuk a tartós fogyás titkát! Sikernaplók: a kontroll. Fogyókúra Akadémia: a tudás. Karcsúsító környezet: a folyamatos kapcsolat. Különleges kedvezmények.

Regisztráció

A fogyás szentélye

A MediFat a fogyás szentélye. Megtanít a test és lélek egészséges működésének helyreállítására, testünk minden részének megbecsülésére, az energetizáló étkezés örömére. A Klubrendszerben az összetartozás erejét is megtapasztaljuk.

Regisztráció

VIP klub

Exkluzív klubhangulat. Minden, ami a tartós fogyáshoz kell: Sikernaplók, Fogyókúra Akadémia haladó tudásanyag. Folyamatos kapcsolattartás, coaching. Különleges kedvezmények. Csak legmegbecsültebb pácienseinknek, a VIP Klub tagjainak.

Regisztráció

Start Klub

MediFat Start Klub: egészséges zsírvesztés igényes pácienseknek. Gyors, látványos, célzott fogyás, alakformálás: MediFat Elektrolipolízis. Megsokszorozott hatás: Sikernaplók, Fogyókúra Akadémia a kezdő lépések megkönnyítéséért, a gördülékeny fogyásért.

Regisztráció

Premier Klub

Szeretné kipróbálni, milyen érzés olyan klubhoz tartozni, ahol minden a sikeres fogyásról, célzott alakformálásról, karcsúsodásról szól? Premier Klub igényes érdeklődőknek. Ingyenes regisztráció egy kattintással.

Regisztráció