Hírlevelek

Újévi fogadalomtól a sikeres fogyásig hírlevél sorozat

Az Újévi fogadalom helyett sikeres fogyás hírlevél sorozatban 7 kulcsot adunk, melyek segítenek a sikeres testsúlycsökkentés zárjának kinyitásához.

Veinwave - hajszálér kezelés hírlevél

Elege van az arcát lévő hajszálér-tágulatokból, rozaceából? Nem tudja, mihez kezdjen a lábát vagy akár dekoltázsát elcsúfító seprűvénákkal?

Férfias fogyókúra hírlevél

Megmutatjuk, hogyan fogy egy férfi. Nem elégedett a testsúlyával, a rendszeres sport nem elég a pocakja leadásához? Ha feliratkozik Férfias fogyókúra hírlevelünkre, havonta tanulmányozhat csak férfiaknak szóló, máshol nem olvasható, hasznos, orvosilag hiteles információkat, sikertörténeteket, hasznos ötleteket. Ha mindez érdekli, iratkozzon fel Férfias fogyókúra hírlevelünkre!

Fogyás szülés után hírlevél

Szülés után nem könnyű lefogyni. Ha feliratkozik Fogyás szülés után hírlevelünkre, havonta 1-2 alkalommal máshol nem olvasható, hasznos, orvosilag hiteles információkat, sikertörténeteket olvashat a gyermekprojekt elindulásától a szülés utáni és szoptatás alatti egészséges fogyási lehetőségekről és a későbbi, akár két gyermek születése közti teendőkről is. Ha mindez érdekli, iratkozzon fel Fogyás szülés után hírlevelünkre!

Fogyás és antiaging 40 felett hírlevél

A karcsú, feszes test és fiatalos arc 40 felett sem elérhetetlen! Ha fontos Önnek az egészséges karcsúság, és érdeklik a leghatásosabb antiaging módszerek, akkor ez a hírlevél kihagyhatatlan! Ha feliratkozik Fogyás és antiaging 40 felett hírlevelünkre, havonta 1-2 alkalommal tanulmányozhat csak 40 felettieknek szóló, máshol nem olvasható, hasznos, orvosilag hiteles információkat, sikertörténeteket, hasznos ötleteket. Ha mindez érdekli, iratkozzon fel Fogyás és antiaging 40 felett hírlevelünkre!

A MediFat-ről

Olvasson bele a MediFat Tudásközpont legfrissebb cikkeibe

Őszi fogyás és immunerősítés a pluszkilók látványos és hatásos leadásáért.

tovább

Hasi típusú elhízás

tovább

Fókuszban a has

tovább

Sztárok, akik velünk fogytak

Még több híresség, aki a MediFat rendszert választotta