mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Cserpes Laura - 2 ruhaméret

Ruhaméret: 40-es helyett 34-es, 2 kúra alatt

Egy szép fogyás és egy új élet a kamerák előtt

Ez a történet egy lányról szól, aki ugyan már eljátszott egy filmfőszerepet, szerepelt a Barátok közt-ben, többször indult a Megasztárban, mégis ismertebb férje árnyékában élt. Néhány hónapja azonban elváltak egymástól. A kapcsolat lezárásával néhány pluszkiló szaladt fel a problémás testrészeire, ami 40-es nadrágmérethez vezetett. Közben a lány úgy döntött, hogy feláll az érzelmi padlóról, és megvalósítja az igazi álmát: énekesnő lesz. Saját jogán, saját tehetségét, szépségét és érzelmeit megmutatva.

A lány első videóklipje forgatásakor szembesült azzal, hogy fogynia kell ahhoz, hogy jól mutasson a kamerák előtt. Innentől kezdve nemcsak az éneklésre koncentrált, hanem arra is, hogy minél előbb formába hozza magát.

A lány kiválasztotta a számára legszimpatikusabb módszert, és ezzel elkezdődött az átalakulása. Közben felkérték egy exkluzív fotózásra, ahol a fiatal Brigitte Bardot stílusában kellett pózolnia, 4 héttel a kezelések megkezdése után (és a fiatal Bardot nadrágmérete nem 40-es volt…).

Fel volt adva a lecke a lánynak és a módszernek is, mert az idő rövidségén kívül volt még egy kis probléma. A lánynak ugyanis teljesen normális volt a testsúlya, és  BMI-je (a tápláltsági állapotot jelző testtömeg-index) pont az optimális régióba esett. Volt viszont magasabb testzsír százaléka, és a zsírfeleslege a klasszikus nőies popsi-csípő-comb területre rakódott, ezért kellett normál testsúlya ellenére 40-es nadrágokat hordania. A problémát az jelentette, hogy ezekkel a paraméterekkel általános fogyásra nem igazán volt szüksége, hiszen elfogyó melle, beesett arca szintén nem mutatott volna jól a kamerák előtt.

Szerencsére a választott módszer a műtét nélküli alakkorrekció specialistája, és  pont onnan lehet fogyni a kúra során, ahonnan kell. Eljött a fotózás, és előtte az 1. kúra befejező mérése. A lány leadott több kiló felesleges zsírt a kezelt területről, és ruhamérete másfél számot csökkent, az arc és mell változatlan maradt, a fotózás csodásan sikerült. Sőt egy televíziós szereplés során nemcsak különleges hangját, hanem szép átalakuláson átesett alakját is megmutathatta egy gyönyörű ruhában.

És akkor mesébe illő fordulatként a lány közel került gyerekkori álma megvalósulásához. Dalát és őt beválogatták A Dal 2013.  legjobb  30 dala közé.

Újabb izgalom, rengeteg gyakorlás, és még egy kúra vártak a lányra.

A siker küszöbén

A Dal 3. elődöntőjében láthatjuk őt egy olyan 34-es méretű ruhában, amiről néhány héttel (és 2 kúrával) előbb még csak nem is álmodhatott volna.

Mi nagyon drukkolunk neki, mert aki a mélypontról így tud felállni, és ilyen elkötelezetten dolgozik, az megérdemli a sikert.

Még néhány fontos információ:

A módszer:  MediFat Elektrolipolízis

A lány: Cserpes Laura

A Dal 3. elődöntője: 2013. február 16. 20.15. MTV1.

A dal, a hang és a látvány magáért beszél majd, ígérjük!

Hajrá Laura!

Cserpes Laura látványos megújulása

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Oroszlán Szonja

tovább

Tatár Csilla

tovább

Keresztes Ildikó sikersztorija

tovább

Borbás Mária

tovább

Eszenyi Enikő

tovább

Még több híresség vallomása