mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Pistyur Veronika

Néha lemarad a lelkem – mondja Pistyur Veronika, a TV2 2testŐr című életmód magazinjának műsorvezetője.
Vasárnapról vasárnapra alakul a szemünk előtt, bizonyítva, hogy a változásra mindenki képes. Még az is, aki plusz 30 kiló súlyfelesleg ellenére sem érzett soha lelkifurdalást egyetlen újabb szelet sütemény vagy sajtos melegszendvics elfogyasztása után sem.
Veronika ilyen volt, de új életet kezdett, és azóta már háromszor varratta szűkebbre a nadrágjait.

Ki vigyáz egy testőrre? – egy életmód-váltó küzdelmei

 

Azt mondod, nem volt soha lelkifurdalásod. Ettél és híztál, mégsem volt bűntudatod. Akkor mi késztetett mégis a változtatásra?

 - Hát… a kétségbeesés. A poklok pokla szerintem egy ruhaüzlet próbafülkéje. Egyre borzasztóbb képet mutatott a tükör. Kezdtem undorodni magamtól. Kétségbeestem. Ilyen fiatalon nem veszíthetem el teljesen a kontrollt a testem felett. Megijedtem, mi lesz, ha ezzel a testsúllyal leszek egyszer terhes, erre hízok még és akkor végleg deformálódom.

 Nagyon kíméletlenül beszélsz magadról.

 - Ez volt az igazság. A tükörképem is kíméletlenül ronda volt. De nagyon szerencsés vagyok. Az élet azonnal kínált megoldást. Csak szerkesztője lettem volna a műsornak, amit egyébként a mostani műsorvezető társammal, Vámos Erikával és kollégáimmal együtt találtunk ki, amikor a csatorna részéről azt kérdezték: és miért nem te vezeted? Sokkoló volt a kérdés. Addig sosem gondoltam magamat annyira kövérnek, hogy alkalmas legyek erre a feladatra.

 Sosem csúfoltak korábban?!

 - Szerencsére nem. A pasikkal sem boldogultam rosszul. Sosem mondták, hogy fogyjál le, úgy jobban szeretnélek. Talán jobb lett volna, ha megteszik, de így egészségesebb maradt a lelkem.

 Érdekes gondolat. Ugyanakkor túl sokszor emlegeted a szerencsét. Inkább a kitartást szokták hangsúlyozni az életmód-váltók.

 - Persze. A kitartás nagyon fontos, de ha nem alakulnak szerencsésen a dolgok, kevés lett volna. Nem voltam soha elég kitartó. Egy-két hét fogyókúra után mindig feladtam és folytattam a nassolást és éjszakai pizzázást. Ha nem indul el a 2testŐr, talán nem értékelődik fel az egészséges életmód az életemben, ráadásul sok-sok embernek kell hétről-hétre pozitív példát mutatnom.

 És mi változott?

 - A műsor kapcsán találkoztam Dr. Gajdács Ágnessel és Dr. Bolya Lászlóval. Kipróbálunk mindenféle módszert, az elektrolipolízis, az elektromos zsírbontás is egynek tűnt a sok közül. Ráadásul én különösen szkeptikus vagyok, azt sem hiszem, amit látok.

 Hogy győztek meg?

- Ágnes és László mindketten orvosok, ez önmagában tiszteletet ébresztett bennem, és hitelessé tette, amit mondanak. Ráadásul olyan elszántsággal beszéltek a zsírszövetről és a hibákról, amiket a fogyókúrázók elkövetnek, hogy nem tudtam nem odafigyelni. Nem beszélve a magabiztosságukról. Nincs zsírszövet, amin ne tudnának uralkodni és megdolgozni. Azt ígérték, plasztikai műtét nélkül, onnan segítenek elindítani a fogyást, ahonnan a legkevésbé szokott sikerülni, anélkül hogy koplalnom kelljen.

 Milyen sikerrel?

 - Döbbenetes eredményekkel. Néhány kezelés után érezni kezdtem, hogy lötyög a nadrág, két hét után pedig a kollégáim is észrevették, mennyit változtam. És tényleg csak onnan, ahonnan szerettem volna. Amitől mindenki retteg, hogy a fogyás során eltűnnek a mellei, nem következett be. Sőt! Egyre inkább kiemelkedtek, hiszen a hasam már nem zavarta a látványt.

 Jó látni, hogy ilyen boldog vagy. De tűket szurkáltak a hasadba, a fenekedbe és a combodba, hetente kétszer. Nem volt ez túl fájdalmas eljárás a szépségért?

 - Egyáltalán nem. Aludni szoktam kezelés közben. Legális sziesztának hívom. 22 centi fogyás az alhasam környékéről egyébként is sok mindenért kárpótol. Szimpla diétával lehet, hogy már régen feladtam volna. Persze nem csak a tűk segítettek, hanem a személyre szabott diéta is, amit összeállítottak számomra. Nem kell koplalnom, mégis fogyok. Kezelőorvosaimnak köszönhetem, hogy egyre tudatosabban bánok a testemmel, az egészségemmel. Mindent elmagyaráznak. Ágnes még lelket is ápol időnként, amikor éppen nehezen hiszem el, hogy ez megtörténhet velem: lefogyhatok egyszer.

 Egyre vékonyabb vagy. Mi van még hátra?

- Továbbra is dolgozunk azon, hogy egyre fittebbek, egészségesebbek legyünk. Ez hosszú és küzdelmes út. De nagyon jó látni a csillogó szempárokat, a többi nőt körülöttünk, akik hétről hétre velünk együtt változnak. Pontosan értjük egymást egy-egy összekacsintásból. Jó átadni a lelkesedésünket. Mindig azt remélem, ez energiát ad másoknak is a változáshoz. Ági pedig a legkritikusabb területeimet, a fenekemet és a combomat vette  most célba. Nincs kétségem, hogy egyszer még sudár leszek, ilyen alacsonyan is.

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Szabó Győző

tovább

Laky Zsuzsi

tovább

Kállay Ildikó

tovább

Szorcsik Viktória

tovább

Szorcsik Viki alakjának titka

tovább

Még több híresség vallomása