mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Liptai Claudia beszámol fogyásáról

Hétpróbás fogyókúrázóként meglehetősen szkeptikus lettem az évek során a különféle módszerekkel kapcsolatban. De ez is olyan, mint a társkeresés: az ember sok csalódás után is reménykedik abban, hogy egyszer majd rátalál az igazira, és aztán boldogan élnek … A fogyókúrában ez az igazi nekem egyértelműen a MediFat. Hogy miért ? Először is imádom, ha áramot vezetnek a testembe, bár ez egyáltalán nem kellemetlen. A tréfát félretéve két dolog fogott meg igazán a MediFat módszerben. Az egyik az őszinteség, nincs ígérgetés a fogyással kapcsolatban, a MediFat statisztika alapján várható eredmények viszont tényleg létrejönnek. A bizonyíték tehát maga a nagybetűs eredmény! A másik „dolog” egy személy: dr. Gajdács Ágnes. Az én szememben ő az igazi fogyókúra guru, hiszen nemcsak karizmatikus, de a szaktudása is megvan, ami ebben a saját fejlesztésű módszerben csúcsosodott ki, sőt a kúra alatti pszichés vezetést is elég egyéni módon oldja meg. Az igazihoz hűséges az ember, én nemcsak fogyi vészhelyzet esetén, hanem karbantartásra is a MediFat módszert választom.

Liptai Claudia vagyok a szkeptikus, de mégis optimista. Liptai Claudia vagyok a már sokat próbált (ezt több értelemben is vehetik) és Liptai Claudia vagyok a megoldásra éhező. Nagyjából harmincnégy és fél évem ezeknek a téziseknek a jegyében telt.

Ez kivetíthető az életem több területére, de leginkább a napi megmérettetés az, ami örökké a megoldást keresteti velem. És most úgy érzem reményeim szerint ráleltem a zsírűző manókra.

2006 szeptemberében volt az első találkozásom a Medifat csapatával, és már az első percben kiderült, hogy a doktornő, azaz Dr. Gajdács Ágnes igazi kihívás. Persze lehetne mondani micsoda marhaság, miért ő a kihívás, miért nem a súlyvesztés. Nos a kettő nem elválasztható. Nem csak, azért mert ő szúrja agyon a zsírgombócaimat, hanem mert végre egy kompetens személy, aki nem csak ért ahhoz, amit tesz, de nem is ragozza és dimenzionálja túl a saját szerepét. Ő elmondta, hogy mit tud nyújtani nekem, és nekem mit kell megtennem, és ha ez nem megy, akkor csókolom. És szerintem legtöbbünknek, akik ezzel a problémával küzdünk, pont ez kell.

 És amitől hiteles az egész, az a csupa nagybetűs EREDMÉNY. Nyolc alkalom után 8-10-12 centi. Lássuk be, a férfiaknál egy bizonyos területen egy ilyenfajta fogyás a véget is jelentené. De komolyan, a kitartás, ami sosem tartozott a kedvenc szavaim közé a szótárban, most oda került és nem adom fel, amíg nem leszek elégedett.

Ja, hogy a csontvázam is husi, innentől kezdve már nem az én problémám.

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Mádai Vivien

tovább

Balázsovits Edit

tovább

Makány Márta

tovább

Csak fogyok és fogyok... Cseke Katinka és a mínusz 20 kg története

tovább

Pistyur Veronika

tovább

Még több híresség vallomása