mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Balázs Klári és a csodaturmix

Soha életemben nem volt súlyproblémám, ezért váratlanul ért, hogy a Kordáék a Föld körül című műsor forgatásakor a rengeteg utazás és a rendszertelen étkezések hatására néhány nadrágom nem jött rám. Amikor hazaértünk, gyors és biztonságos megoldást kerestem, és ezt a MediFat Elektrolipolízis módszerben meg is találtam. Rövid idő alatt leolvadtak a felesleges zsírpárnák, a ruhaméretem 1,5 számmal csökkent. Számomra az is fontos, hogy a MediFat-nél soha nem ígérgetnek, hanem nagyon korrekt és profi módon vezetnek végig mindenkit a kúrán.

Balázs Klári az igazi, nagybetűs nő.

Hihetetlen  ügyességgel és maximalizmussal hozza egyensúlyba magánéletét és munkáját (bár e két terület között az ő esetében nagy az átfedés).
Külsejét sokan megirigyelhetik, stílusérzése páratlan, igazi divatikon, aki egy egész országnak mutat példát megjelenésével.

A reflektorfényben töltött sok-sok év alatt alakja változatlan maradt, de aztán jött a Kordáék a Föld körül című műsor.
Korda György és Balázs Klári világkörüli útjuk során rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak, de egyben nagy megpróbáltatásnak tették ki szervezetüket, több héten keresztül télből a nyárba utaztak, megszenvedték az időeltolódásokat.
A megszokott napi életritmus fenntartását sem a rengeteg átszállás, sem a gyakran veszélyes helyszínek és áldatlan körülmények sem tették lehetővé.
Így történhetett, hogy a rengeteg gyaloglás ellenére a rendszertelen étkezés megtette a hatását, és az évekig stabil ruhamérettel rendelkező Klárika a 40-es mérettartományba került.

"Éreztem az utazás közben, hogy baj lesz, hiszen a nadrágok szorítani kezdtek, aztán be kellett szereznem néhány bővebb ruhadarabot. Az  utazás közben nem sok lehetőségem volt a cselekvésre, de elhatároztam, hogy a hazatérés után nem hagyom elhatalmasodni a problémát.
A megoldást a sors szállította: amikor betértem kedvenc üzleteim egyikébe, az Escadába, elpanaszoltam a tulajdonosnak, dr. Sas Évának, hogy már a 40-es ruhák is szorítanak.
Éva nevetett, és azt mondta, most inkább ne is vegyek semmit, hiszen ismer egy módszert, amely segítségével pillanatok alatt "lekapják" rólam a felesleget, és újra a megszokott mérettartományomba kerülök.
Az eredményt ő garantálja, mert vele és több ismerősével már megtörtént a csoda. Aztán Éva karon fogott, és átsétáltunk a Dorottya utcából a Petőfi Sándor utcába, a MediFat főhadiszállására.

Bevallom, ekkor még meglehetősen szkeptikus voltam a kezeléssel kapcsolatban, de dr. Gajdács Ágnes nagy hatást gyakorolt rám már az első találkozáskor kimeríthetetlen energiájával,  szaktudásával, elkötelezettségével.
Mindjárt  megbeszéltük, mely zsírpárnáimtól szeretnék megszabadulni, hiszen erre a MediFat Zsírbontó Kezelés célirányosan lehetőséget ad.
Mivel én nőies testalkat vagyok, a popsimat és combomat kezdtük a speciális MediFat áramcsomagokkal bombázni, melyeket személyre szabottan a bőröm és zsírszövetem állapotához igazítva állított össze a számomra.
A kezelések alatt pihentem, és egyre többet megtudtam a jó alak megőrzéséről, tehát optimális testösszetétel kialakításának, megtartásának rejtelmeiről. A beszélgetéseink hatására megváltoztattam az életmódunkat, hiszen logikus, hogy  enélkül nehéz lenne tartós hatást elérni.
A személyre szabott étrendi ajánlás nekem nagyon tetszett.

Az ételeket nagyon könnyű elkészíteni, jól érzékelhető, hogy kipróbált receptekről van szó. Számomra meglepetés volt, hogy ezekből a finom ételekből milyen nagy adagokat lehet legálisan elfogyasztani.
A közérzetem már az első hét végén sokat javult, és annyira megnőtt az energiaszintem, hogy a koncerteken szinte fáradhatatlan lettem.
A minőségi táplálkozás az emésztésemet is rendbe hozta, az anyagcserémet pedig nagyobb fokozatra kapcsolta.
A kúra során sok MediFat étel került a kedvenceim közé, az abszolút befutó viszont vitathatatlanul a MediFat Életerő Turmix, amit én csak Csodaturmixnak hívok.
Annyira szeretem ezt a Csodaturmixot, hogy képes vagyok akár naponta fogyasztani. Ági tanácsára nemcsak az alapreceptet, hanem annak több változatát is kipróbáltam, kedvencem a banános-aszalt szilvás.

Az első kúra végére 38-as lett a nadrágméretem, tehát 1,5 ruhaméretnyit karcsúsodtam. Mivel csak onnan fogytam, ahonnan kell, eldöntöttem, hogy tovább folytatom a kezeléseket.
A célom a 36-os méret, hiszen a kezelés megóv attól, hogy az arcom, mellem is fogyjon, mert nem szeretnék csontkollekció lenni.

Tudom, hogy sokan szenvednek hasonló problémától, nagyon rossz érzés, amikor az ember a sok gyönyörű ruháját csak nézegeti és nem tudja felvenni, ráadásul borzalmasan érzi magát a bőrében.

Szerencsére az én esetemben nem tartott sokáig ez az állapot, hála a MediFat Módszernek.
Szeretnék ezért mindenkinek példát mutatni: nem muszáj megbékélni a megváltozott alakunkkal, hiszen létezik a gyors és hatásos módszer a zsírpárnák eltüntetésére.

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

A Nagy Ő újra csúcsformában

tovább

Kökény Aranka álomalakjának titka

tovább

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

tovább

Cserpes Laura - 2 ruhaméret

tovább

Kökény Attila és Aranka a fogyókúrában is társak

tovább

Még több híresség vallomása