mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Kökény Aranka álomalakjának titka

Döntöttünk. Plasztikai műtétet akarunk: megplasztikáztatjuk a hasunkat, megcsináltatjuk a mellünket, vagy esetleg felvarratjuk az arcunkat. Igen ám, de van még egy problémánk: jópár kilóval súlyosabbak vagyunk a kelleténél. És akkor jön a kérdés, essünk túl gyorsan a műtéten, és a plasztikai sebész majd úgyis kiszed egy csomó zsírt, vagy először fogyókúrázzunk, és akkor vágjunk bele a műtétbe, ha már leadtuk a súlyfeleslegünk nagyobb részét?

Erre a dilemmára kereste a legjobb megoldást Kökény Aranka is, amikor tanácsot kért dr. Gajdács Ágnestől, hogyan kaphatná vissza lánykori alakját.

- Nekem nagyon nagy álmom volt, hogy újra olyan karcsú legyek, és olyan  lapos legyen a hasam, mint az első szülés előtt. Hasplasztikában gondolkodtam, mert a 2 szülés miatt  megereszkedett a hasamon a bőr, kötényhasam lett. Ráadásul volt egy mellplasztikám 5 éve, és mivel a mellem is megereszkedett a szoptatástól, és az implantátumot is ki akartam cseréltetni, gondoltam egy kalap alatt  mindent megcsináltatok. A doktornőtől azonban megtudtam, hogy a helyes sorrend az, ha előbb lefogyok, és amikor már elégedett vagyok a súlyommal, akkor jöhetnek a műtétek – meséli Aranka.

- Rossz döntést hoz, aki előbb megy el plasztikai műtétre, és utána akar fogyókúrázni, ezzel ugyanis  akár a legtökéletesebben sikerül has-, mell- vagy arcplasztika eredményét is romba döntheti. – mondja dr. Gajdács Ágnes.

- Egy diétára és/vagy mozgásra épülő fogyókúra  általános súlyveszteséggel jár, megereszkedhet a mell, az arc, a has. Belátható, hogy ez a megereszkedés katasztrofális  hatású  a frissen plasztikázott  területeken.  Ezzel szemben rengeteg előnye van, ha  a plasztikai műtét előtt sikerül leadni néhány kilót, és megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól.  Ilyen esetben ugyanis csökken a műtéti szövődmények száma, könnyebb dolga van az altatóorvosnak és a sebésznek egyaránt, és gyorsabb a műtétet követő sebgyógyulás. Hasplasztika előtt a MediFat Elektrolipolízis kezelés azért is előnyös, mert a speciális áramcsomagok a rugalmas rostok ingerlésével feszesítik is a bőrt, és mintegy előkezelik az adott területen a bőrt a műtétre.

A MediFat Zsírbontó Kúra értékes része az étrendi ajánlás, amely segít a felesleges kilók leadásában, ez az egészségesen, mégis hatásosan  karcsúsító étrend pedig hosszú távon segít az elektrolipolízissel , illetve plasztikai műtéttel elért eredmények megtartásában.

- Attila és én együtt vágtunk bele a MediFat Zsírbontó Kúrába – veszi át a szót Aranka -  és 3 hónap alatt több mint 22 kilót fogytunk. A doktornőtől megtudtuk, hogy a MediFat Elektrolipolízis egyik különlegessége, hogy a kúra befejezése után még másfél hónapig hasonlóan intenzív a fogyás a kezelt területen, mint a kúra alatt, ezért a plasztikai műtétet  ennek a kúra utáni fogyásnak a lecsengése utánra javasolta.  Attila 12 éve nem látta a hasamat, annyira szégyelltem.  Most, hogy végre visszakaptam azt az alakomat, amire még az álmaimban is elképzelhetetlennek tartottam, újra boldogan mutathatom meg magam a páromnak. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezért a testért én megdolgoztam, rászoktam egy olyan karcsúsító étkezésre, ami remélhetőleg  segít nekem  alakom megőrzésében.”

Kökény Attila és Aranka a fogyókúrában is társak

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Szívesen álltam a MediFat EgyenSÚLY Adomány Program mellé

tovább

Dr. Gyarmati Andrea

tovább

Détár Enikő

tovább

Csisztu Zsuzsa

tovább

Várdai Anikó

tovább

Még több híresség vallomása