mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Keresztes Ildikó sikersztorija

Ha Keresztes Ildikóról esik szó, nyilván az utolsó dolog, ami bárkinek is eszébe juthat: a fogyókúra.
Ildi sudár alakján nem fog az idő, talán karcsúbb, mint valaha.

Jól tudom, hogy önnek is volt problémája a súlyával?


- Alapvetően szerencsére még soha nem voltak óriási ingadozásaim, de természetesen, oda kell figyelnem nekem is bizonyos dolgokra. Persze nem volt ez mindig így! Kislánykorom óta évekig rendszeresen szertornáztam, ez nagyon komoly alapokat adott. Figyelemre és türelemre is tanított és persze az állandó odafigyelésre. Nálam nem fogyókúráról kell beszélni, hanem az alakom kordában tartásáról.

Mikor döntött úgy először, hogy segítséget kér az alakja karbantartása miatt?

- Ez egy hosszas folyamat volt, mert szerencsére még soha nem voltam abban a fázisban, hogy állok a tükör előtt és szörnyülködöm. Ennél azért tudatosabb vagyok. Az új lemezemet vettük fel, ilyenkor hajlamos vagyok még az evésről is megfeledkezni, annyira magával ragad a munka. Tudom, hogy ez nem normális állapot, de bizonyos időszakokra vonatkozik és már többször túléltem. Szóval a lemez időszakában találkoztam Csisztu Zsuzsival, aki akkor már túl volt a szülésen. Ámultam és bámultam, hogy milyen bombasztikus formában van! Nőből vagyok, a kimerültségem ellenére is a legjobb formámat akartam mutatni a lemezborítón. Zsuzsi hozta el számomra a megoldást: egyszerűen fogott és elvitt a MediFat-hez.

Mi volt az első benyomása a módszert illetően?


- Nem árultam zsákbamacskát, őszintén elmondtam a doktornőnek, hogy az életritmusommal együtt járóan mik az alapvető problémáim. Hogy mozogni csak ritkán, étkezni pedig összevissza szoktam. Személyre szabott étkezési tervet kaptam, amit a mai napig használok. A kúra csodát tett a bőrömmel, Ági és Laci hozzáállása pedig
 a lelkemmel. Azóta természetesen én is küldtem hozzá pár barátnőmet, mert a jó és hatékony dolgokat nem illik titokban tartani!

Jelenlegi időbeosztását szinte mindenki ismeri, napi szinten látjuk a televízióban, újságokban. Van-e ideje magára a munkán kívül?

- Szinte semmire nincs időm. A műsor rengeteg energiámat és időmet elveszi, de még csak véletlenül sem szeretném, ha ez panasznak tűnne. Tudtam, mit vállalok, amikor igent mondtam a felkérésre. Jóval többet kaptam, mint amit vártam, szinte családommá váltak a versenyzőim. Mindenben számíthatnak rám, a munka mellett rengeteget lelkizünk is. Boldoggá tesz a feladat, életem nagy ajándéka! Januárban elutazunk a férjemmel egy kiadós kikapcsolódásra, ott majd feltöltődöm. Egyébként én az elektrolipolízis alatt is pihentem, így tényleg testi-lelki megváltás Ágiékhoz járni.

Ami feltűnő, hogy egyre nőiesebb oldalát mutatja. Ez az ön döntése vagy a stylistoké?

Ezt a kérdést napi szinten százszor is felteszik nekem, mióta tart a műsor. Igen, ez is én vagyok. A hétköznapi életemet természetesen nem így élem, alapjában véve én egy farmeros csaj vagyok, de jólesik a sok bók, amit kapok a nőies énem kapcsán.

Hol láthatjuk legközelebb?

- A műsor miatt a saját fellépéseim is háttérbe szorultak, hiszen azok is hétvégére esnek. Ezért innen üzenem mindenkinek, akivel év végéig nem tudtunk időpontot egyeztetni a szombatokra, hogy minden beígért felkérésnek eleget teszek. Megyek és „csak játszom”, ahogy a lemezem címe is mondja. Végül is, ez az életem!

 

Keresztes Ildikó

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Keresztes Ildikó sikersztorija

tovább

2007. Új élet - új év

tovább

Vad Katalin (Michelle Wild)

tovább

A Nagy Ő újra csúcsformában

tovább

Laky Zsuzsi

tovább

Még több híresség vallomása